Vrå Optik – Vejledning i øjenhøjde

Hos Vrå optik er det Nina Malkin som er at finde i butikken. Ønsket er at være det lokale alternativ og kodeordet er høj kvalitet og personlig service. Forretningen har et stort udvalg af brillestel, solbriller og børnebriller. Nina har også stor ekspertise og erfaring indenfor kontaktlinser.

Vrå Optik

Hos Vrå Optik er du altid i gode hænder. Med personlig betjening, et stort udvalg af briller og stel samt ekspertviden på området står vi klar til at hjælpe dig, så du finder frem til en brilleløsning tilpasset dine ønsker. Vi er en lille optiker forretning, som er en del af kæden Optikteam. Samarbejdet med Optikteam betyder, at vi ofte får nye brillemodeller på lager. Så kig endelig ned forbi vores butik og se, om vi har noget efter din smag.

Hos Vrå Optik er det én og samme person, der både er ejer og optiker. Det betyder, at du bliver mødt af den samme person, når du skal forestå synsprøve, vælge stel eller ønsker rådgivning omkring glas. Vi går ind for personlig vejledning og tæt samarbejde, da vi mener, at dette giver det bedste resultat i sidste ende. Herunder kan du læse mere om, hvad du kan forvente af Vrå Optik.

Den lokale optiker i Vrå

Vrå Optik er byens lokale optikforretning. Ejer og optiker hos Vrå Optik er udlært i 90’erne og har derfor tilegnet en del erfaring indenfor briller og kontaktlinser, som kan komme dig til gavn, når du skal finde et sæt briller tilpasset dine behov. Fordelen ved at have optikerforretning i en lille by som Vrå er, at vi altid har god tid til den enkelte. Det er derfor ikke unaturligt, at folk kommer forbi til en hyggelig snak, mens de bliver klogere på, hvilke briller der passer dem.

Bredt sortiment af briller, brillestel og kontaktlinser

Vi er med på moden i forhold til at have de seneste stel og solbriller. Du finder ligeledes glas fra anerkendte mærker som Essilor og Rodenstock i vores butik. Hvis du ikke er på udkig efter nye briller, så er kontaktlinser også en mulighed. Vores optiker har lang erfaring med både kontaktlinser og briller, så du vil være i sikre hænder uanset hvad.

Hvis dit barn skal have briller, så har vi også et stort udvalg af børnebriller. Vi ved, at det kan være svært for nogle børn at komme til optiker, derfor forsøger vi altid at gøre det til en god oplevelse. Så kig endelig ned forbi vores butik eller kontakt os på telefon eller mail. Vi ser frem til at finde en brilleløsning, der passer til dig og dine øjne.