Få kontaktlinser hos Vrå Optik i Vrå!

Kontaktlinser er et alternativ til briller, hvor du ikke behøver tænke på at være varsom pga., at briller sidder midt i ansigtet. Kontaktlinser er linser, der påføres direkte i øjet, og de betragtes derfor ofte som nemmere og ikke til gene for hverdagens aktiviteter. Der er mange grunde til, at mange vælger at ty til kontaktlinser fremfor briller. Kom ind til Vrå Optik i Vrå og få en snak om dine muligheder for at få kontaktlinser.

Hvilke kontaktlinser bør du vælge?

Afhængig af hvem du er som person, og hvad du laver til hverdag, så er der kontaktlinsetyper, der vil være bedst egnet til dig. Der er fem forskellige typer af kontaktlinser at vælge imellem. Disse er:

  1. 1-dagslinser
  2. 14-dageslinser
  3. 30-dageslinser
  4. Døgnlinser
  5. Og flerstyrkelinser

Som nævnt tidligere har hver af de fem typer af kontaktlinser nogle særlige egenskaber som er tilpasset forskellige typer af mennesker. Hvis du f.eks. er et meget aktivt menneske og vil slippe for rengøringen af dine linser, så er 1-dagslinser den rigtige type til dig. 14-dageslinser kan soves med om natten, hvis du ikke magter at tage dem ind og ud hver morgen og aften. 30-dageslinser derimod er kun til dagsbrug og skal derfor ligge i rensevæske natten over. Døgnlinser kan bruges dag og nat i 30 dage før skift – ligesom 14-dageslinserne. Til sidst har vi flerstyrkelinserne. De er til dig med behov for flere styrker og glidende overgang. Vrå Optik i Vrå står klar til at hjælpe dig!

Kontaktlinser for første gang? Vrå Optik står klar med god rådgivning

Der er nogle forholdsregler for førstegangsforsøgende med kontaktlinser, og det er derfor vigtigt at få en grundig gennemgang af din optiker, inden du bliver sendt hjem med dine linser. Kom ind til din lokale optiker i Vrå og hør mere!