Find designerbriller hos Vrå Optik i Vrå!

Er du glad for designerbrands, og har fået at vide at du har brug for briller for at få dit optimale syn igen, eller har du blot lyst til at udskifte dine nuværende briller med et par nye? Vrå Optik i Vrå har et bredt udvalg af designerbriller, så du nu også kan få dine briller i et designerbrand. Fuldend dit look med en designerbrille!

Designerbriller i alverdens design og udtryk hos Vrå Optik

Nu hvor du er på udkig efter en designerbrille, så skal du vide, at der er stort udvalg. Om du er til det elegante, unikke, sprudlende eller klassiske, så kan du vælge imellem designerbriller i spændende mærker fra både ind- og udland. Især dansk design er populært. Dansk brilledesign er især kendt for sin håndværksmæssige kvalitet og smukke form. Af danske designerbrillebrands der tilbydes findes bl.a.:

  • Fleye
  • Frands Jensen
  • Thomsen Eyewear
  • ProDesign
  • Og Ørgreen

Husk på at din optiker er din bedste brilleguide, og dette er uanset, hvad du leder efter – designerbrille eller almindelige brille. Når du som kunde skal vælge dine nye designerbriller, så sørges der selvfølgelig for ordentlig rådgivning. Dette er igennem hele processen fra synsprøve, tilpasning og valg af din nye brille. Du er i trygge hænder hos Vrå Optik i Vrå.

Understreg din fremtoning med et par designerbriller

Designervarer er naturligvis kendt for deres nøje udtænkte design og udtryk, der sikrer dig et unikt produkt i topklasse. Dette er også tilfældet ved køb af en designerbrille. Din optiker vil have øje for din stil, og hvordan en designerbrille kan understrege den fremtoning, du har. Da alle designerbriller har deres egne unikke udtryk, vil optikeren holde øje med, hvilken slags designerbrille, der vil passe bedst til dig ud fra din fremtoning.  Vrå Optik i Vrå står klar til at hjælpe dig!