Få et personligt synstræningsforløb hos Optik Vrå i Vrå

Et træningsforløb til dit syn, er et synstræningsforløb. Sådan et forløb udvikles i samarbejde med din optiker, hvis du oplever udfordringer med dit samsyn. Et godt syn handler ikke blot om at kunne se skarpt, men om øjnenes evne til at samarbejde. Dine øjne skal kunne arbejde sammen, så fungerer dit samsyn. Samsynsproblemer kan dog trænes væk ved at træne øjenfunktionen og på sigt afhjælpe problemet. Synstræning har mange år på bagen, og det er bevist, at det virker. Optik Vrå i Vrå kan hjælpe dig med at finde ud af, om dine synsudfordringer kan afhjælpes med synstræning.

Symptomer på samsynsproblemer og dermed behov for synstræning

Hvis dit samsyn ikke fungerer optimalt, kan du opleve symptomer som:

  • Hovedpine
  • Koncentrationsbesvær
  • Læsevanskeligheder
  • Og/eller fokuseringsproblemer

Hvis du oplever en eller flere af ovenstående symptomer, er det en god idé at tage fat i din lokale optiker i Vrå og få konstateret, om du har samsynsproblemer og hvis, hvornår du kan få et synstræningsforløb og udbedre synsproblemet.

Hvornår er der behov for synstræning?

At man oplever en eller flere af ovenstående symptomer er ikke ensbetydning med, at du har samsynsproblemer. En almindelig synsprøve kan heller ikke afsløre, om der er behov for synstræning. Samsynsproblemer bliver konstateret via en specialiseret prøve. Denne prøve bliver anvendt ved symptomer som:

  • Dobbeltsyn
  • Træthed ved læsning
  • Manglende koordination
  • Og/eller motoriske problemer

Disse symptomer er mere alvorlige symptomer, og hvis dit samsynsproblem viser sig at være så slemt, at det kan forårsage disse symptomer, så har du behov for synstræning.  Problemer, man kan opleve ved eventuelle samsynsproblemer, kan være forskellige fysiske aktiviteter, hvor man er afhængig af synet. Det kan f.eks. være, at man har svært ved at gribe en bold eller balancere. Din lokale optiker i Vrå hjælper dig på vejen mod et bedre syn.

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING