Find din stil i briller hos Vrå Optik i Vrå

Har du brug for briller i det daglige, så ved du godt, at briller og stil hører sammen. Det er vigtigt ved valg af briller at finde sin stil, så vel som man gør, hvis man er ude at kigge på f.eks. tøj. Briller bæres typisk et par år før udskiftning, så hvis du har behov for at bære dine briller dagligt, så er det vigtigt, at de klæder dig og passer til dig. Kom ind til Vrå Optik i Vrå, få god rådgivning og find din stil.

Hvordan kan man finde sin stil i briller?

Når man skal finde sin stil i briller, er det en god idé at tage udgangspunkt i disse tre ting:

  1. Hvem er du?
  2. Hvilken ansigtsform har du?
  3. Hvilke farver passer godt til dig?

Med ”hvem er du?’” menes, at du skal overveje hvilken type, du er og i hvilke situationer, du skal bruge en brille. Hvis du f.eks. blot har brug for en brille i forbindelse med skærmarbejde på dit arbejde, men ikke skal bære brillerne dagligt, så kan du slå dig mere løs, når det kommer til f.eks. design og farve. Vrå Optik i Vrå hjælper dig.

Briller kan fremhæve din fremtoning, hvis de passer til dig – Få hjælp hos lokal optiker i Vrå

De tre ovennævnte er de tre vigtigste faktorer, når det kommer til at finde briller, der passer perfekt til dig. Hvis alle tre faktorer er i stik, så klæder en brille dig og fremhæver din ansigtsform og dine ansigtstræk. Derudover skal brillerne selvfølgelig være din stil, og du får mulighed for at gå på udkig efter din stil i briller, når de tre faktorer er i stik. Din lokale optiker i Vrå står klar til at hjælpe dig igennem hele processen.

DOWNLOAD STIL GUIDE