Optik Vrå i Vrå tilbyder solbriller med UV-beskyttelse

Solens stråler er livgivende for vores planet og menneskers generelle sundhed, men den kan også være farlig. Hver sommer er der masser af reklamer, der reklamerer om vigtigheden ved at beskytte sin krop med solcreme, men dine øjne er altså mindst lige så vigtige at beskytte! UV-stråler er godt nok ikke synlige for det menneskelige øje, men forhøjede mængder kan være utroligt skadeligt. Optik Vrå i Vrå har bredt udvalg af solbriller med UV-beskyttelse samt gode råd mod bedst mulig beskyttelse i solen.

Anskaf et par solbriller med UV-beskyttelse og undgå skader

Solens UV-stråler er lige så skønne, som de er farlige. Hvis dine øjne bliver udsat for forhøjede mængder af UV-stråling, så kan det medføre akutte skader som er meget alvorlige. F.eks.:

  • Sneblindhed (i form af hornhinde/bindehindebetændelse)
  • Svejseøjne
  • Øget risiko for tågede hornhinder
  • Og øget risiko for grå stær

Solens UV-stråler kan altså forårsage alvorlige synsforringelser, hvis man ikke er varsom. Beskyt dine øjne i solens UV-stråler med et par solbriller med UV-beskyttelse. Dette gælder lige så meget på en overskyet dag som på en solskinsrig dag på stranden. Optik Vrå i Vrå står klar med hjælp til dig.

UV-stråling er farligt! Beskyt dine øjne og besøg din lokale optiker i Vrå for at se udvalg

Et par solbriller bliver nok af de fleste betragtet som et tilbehør, der kan fremhæve ens stil, men som godt kan undværes. Solbriller med UV-beskyttelse kan godt undværes, men det kan solcreme også, når solen står højt. Dine øjne er lige så vigtige at beskytte i solen. Øjets linse bliver irriteret blot ved kort at blive blændet af solen, så det er en god idé at investere i et par solbriller med UV-beskyttelse – og der er masser af hjælp og god rådgivning at hente hos din lokale optiker i Vrå.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu