Find solbriller hos Vrå Optik i Vrå

Når solen står højt på himlen, er et par solbriller altid rare at eje. Når sommeren kommer frem i Danmark, kommer der straks masser af reklamer, der varsler om vigtigheden ved solcreme, men det er mindst lige så vigtigt at beskytte sine øjne i solens skarpe stråler. Når solen står højt, får du også det meste ud af dagen med et par solbriller – du slipper for at skærme for øjnene, du er sikker på at få det hele med fra dine omgivelser, og du slipper for at gå og knibe øjnene sammen. Kom forbi Vrå Optik i Vrå og se deres udvalg af lækre solbriller.

En solbrille behøver ikke ”bare” være en solbrille

Mange ser solbriller som et tilbehør, som man sagtens kan undvære. Dette er ikke nødvendigvis løgn, men man kan få solbriller egnet til forskellige formål. F.eks.:

  • Solbriller med forskelligfarvet glas
  • Solbriller med styrke
  • Solbriller til sport – både rolig og med mere gang i den
  • Eller solbriller til bilkørsel

Med et par smarte solbriller, enten købt med tanke om at beskytte sine øjne eller mest som et smart tilbehør, kan du være ude i det fri uden at blive hæmmet af solens skarpe stråler. Vrå Optik i Vrå står klar til at hjælpe dig med, hvilke slags solbriller du bør vælge!

Find solbriller med 100% UV-beskyttelse i Vrå

Som nævnt tidligere er det lige så vigtigt at beskytte sine øjne såvel som sin krop mod solens UV-stråler. Ved køb af solbriller i Danmark er du sikker på, at dine solbriller overholder alle gældende regler. Alle solbriller i Danmark er CE-mærkede. CE-mærkning betyder, at du har garanti på, at dine solbriller beskytter 100% mod solens UV-stråler. Vrå Optik i Vrå er en forhandler i Danmark, der selvfølgelig overholder reglen omkring CE-mærkning, så du kan føle dig sikker.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu