Find dine næste briller hos Vrå Optik i Vrå!

Det er rigtig kommet på mode at gå med briller. I dag er der mange, der vælger at gå med briller, selvom de ikke har brug for dem for at få optimalt syn. Ved valg af briller er der især tre ting at tage i betragtning:

  1. Hvilken brug er brillerne beregnet til?
  2. Hvad vil du signalere?
  3. Og hvilke briller klæder dig?

Da briller jo sidder midt i ansigtet, vil de altid være en markant del af dit look, men det er også vigtigt at tage i betragtning, hvad brillerne skal bruges til, og dermed hvor meget du bærer dem. Få god rådgivning og find din næste brille hos Vrå Optik i Vrå!

Din lokale optiker i Vrå hjælper dig med, hvilken type brille du bør vælge

Du skal primær vælge briller efter funktion, og hvad der klæder dig. De fleste har briller i mindst et par år, og hvis du skal bære brillerne dagligt, er det en god idé at vælge ud fra, hvad der sidder godt på dig.

Din optiker er din allerbedste brilleguide

Der er mange typer briller at vælge imellem, men med de tre ovennævnte ting taget i betragtning, så er der sorteret lidt ud i de mange typer. En udfordring som du kan støde på ved valg af nye briller er, at stel og glas skal passe sammen. Afhængig af hvilken type glas du skal have, er det ikke sikkert at du kan vælge alle typer stel. Har du en mere udbredt synsfejl, skal brilleglassene ofte være tykkere, hvilket kræver et kraftigere stel. Din synsfejl bestemmer også f.eks. hvilken grad glassene buer i din brille. Din lokale optiker i Vrå står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte brille.