Kom ind til Optik Vrå i Vrå og få foretaget en synsprøve

Vejen til et bedre syn starter altid med en synsprøve. Det er synsprøven, der konstaterer, hvilke synsproblemer du har, og i hvilken grad de påvirker dig. Er det synsproblemer, der er tale om, vil synsprøven afsløre det, og du vil kunne få hjælp i form af briller eller kontaktlinser. Optik Vrå i Vrå kan foretage en synsprøve på dig.

Hvornår bør du få foretaget en synsprøve?

Der er nogle irritationer, der kan være tegn på, at du har nedsat syn. En synsprøve vil afsløre, om det er synsproblemer, der er skyld i disse udfordringer. Irritationerne kan være:

  • Vedvarende hovedpine (du anstrenger dine øjne)
  • Røde øjne (igen pga. anstrengelse)
  • Dobbeltsyn
  • Og/eller du har behov for mere lys ved aktiviteter

Hvis du genkender en eller flere af ovenstående følgere af nedsat syn, så bør du få foretaget en synsprøve hos din lokale optiker i Vrå. Som nævnt tidligere kan det godt være af andre grunde, at du oplever ovennævnte symptomer, men det er altid en god idé at få foretaget en synsprøve for en sikkerhedsskyld.

Hvordan foregår en synsprøve? Din lokale optiker i Vrå står klar til at hjælpe dig

En synsprøve udføres ved hjælp af en bogstavtavle. Du bliver bedt om at kigge ind i en kæmpebrille med forskellige glas i. Der bliver så udført 21 tests, der kan afsløre eventuelle synsfejl. Ved mistanke om bygningsfejl eller øjensygdomme kan der om nødvendigt foretages yderligere synstests i forbindelse med din synsprøve. En del af en synsprøve er også, at din optiker stiller dig nogle spørgsmål, der omhandler hvilke udfordringer, som du oplever i det daglige. Alt sammen for at kunne give dig dit optimale syn tilbage i form af den rigtige løsning. Optik Vrå i Vrå kan foretage en grundig synsprøve og konsultation med dig.

En synsprøve varer ca. en halv time.
Vi anbefaler, at bestille tid.