Optik Vrå i Vrå tilbyder solbriller med styrke

Med et par solbriller ved hånden er du godt forberedt på sommer og sol. Går du i forvejen med briller eller kontaktlinser og vil gerne have et par solbriller? Så er det intet problem, for du kan nemlig få solbriller med styrke. Vrå Optik i Vrå har et stort udvalg af solbriller, som du kan få med styrke. Det er nemlig lige så vigtigt at beskytte sine øjne mod solens skarpe UV-stråler, som det er at beskytte sin krop. Hver sommer kommer der reklamer, der varsler om vigtigheden af solcreme, men dine øjne er mindst lige så vigtige at beskytte.

Beskyt dine øjne med et par solbriller med styrke

Hvis dine øjne bliver udsat for meget UV-stråling, kan det medføre korte og langvarige bivirkninger. Det er vigtigt, at du har et klart udsyn med dine almindelige dagligdagsbriller – det samme gælder dine solbriller med styrke. Solbriller med styrke vil også kunne give dig et skarpt og afslappet syn, selv når solen står højt og har tendens til at blænde uden et par solbriller. Din lokale optiker i Vrå står klar til at hjælpe dig.

Solbriller med styrke i mange designs – se udvalget hos Optik Vrå i Vrå

Du kan sagtens finde et par solbriller i din stil med det store udvalg, der findes af solbriller. Når det kommer til design og udtryk, er der mange forskellige stilarter at vælge imellem. Solbriller med styrke kan også have mange forskellige typer af glas som har hver deres fordele ved forskellige aktiviteter. Disse er:

  • Fotokromiskglas
  • Polaroidglas
  • Brilleglas i diverse farver
  • Og brilleglas som fit-over eller clip-on

Afhængig af hvem du er som person, og hvad du foretager dig til hverdag, eller blot når solen står højt, så kan de forskellige glas give dig flere fordele end blot beskyttelse mod solens UV-stråler.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER