Find danske designerbriller hos Vrå Optik i Vrå

Har du for nyligt fået at vide, at du har behov for briller for at få dit optimale syn igen? Og har du en forkærlighed for dansk design? Så er du kommet det helt rigtige sted hen, for Vrå Optik i Vrå har et bredt udvalg af danske designerbriller! Om du lige har fået at vide, at du har behov for nye briller, eller om du synes, at det er på tide at skifte dine nuværende ud, så skal du vide, at du er godt dækket! Vrå Optik i Vrå står klar til at hjælpe dig med at finde et par fede briller i dansk design.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

Der bliver værnet om dansk design og kvalitet hos Vrå Optik

Hvis du er glad for designervarer, så ved du også godt, at prisen typisk er højere, men at kvaliteten så også er i topklasse! Det specielle ved designervarer er også, at design og udtryk er nøje udtænkt, så du får en unik varer. Det er også tilfældet ved danske designerbriller. Hos Vrå Optik i Vrå tilbydes der bl.a. disse to danske designerbrands:

  • Fleye
  • Og Thomsen Eyewear

Begge brands en perfekt fortolkning af klassisk dansk design med deres designerbriller.

Danske designerbriller og deres klassiske eksponeringer

Hos Vrå Optik er de danske designerbrillebrands Fleye og Thomsen Eyewear især populære, men hvad er deres målsætning?

Fleyes design tager udgangspunkt i det skandinaviske design. Fleye ønsker renhed, lethed og funktionalitet med deres brilledesigns blandet med innovative detaljer og unikke farvesammensætninger. Fleye ønsker, at deres briller skal vække nysgerrighed, entusiasme og humor i deres eksponeringer.

Thomsen Eyewear derimod er kendt for at blande det originale med det moderne. Thomsen Eyewear tror på, at et godt steldesign fremkommer, når form, farver og materialevalg skaber en udtryksfuld stemning.

Begge danske designerbrillebrands er selveste definitionen af danske designerbrands.